Aaron Turner - Presentation

Aaron Turner - Presentation

Aaron Turner - Presentation

Möt Aaron Turner, en akademiker som har ägnat sitt yrkesliv åt att lyfta fram och tillämpa den transformativa potentialen i en principbaserad förståelse av sinnet för våra nuvarande utmaningar och begränsningar.

Aarons akademiska resa började med den första förstklassiga examen någonsin som han fick i antropologi vid Swansea University. Därefter tog han en masterexamen i medicinsk antropologi vid Brunel University, där han så småningom disputerade samtidigt som han arbetade som lärare och forskare vid The Centre for Health Sickness and Disablement.

Trots sina framgångar inom det akademiska området började Aaron ifrågasätta hur forskning och analys kunde omsättas i meningsfull positiv påverkan i världen. Det var under denna tid som han snubblade över det transformativa arbetet hos sin moster och farbror i nordvästra USA. Aaron blev fascinerad och studerade med George och Linda Pransky och deras kollegor i flera år och flyttade slutligen till USA år 2000 för att arbeta med dem.

Under det följande decenniet arbetade Aaron som företagets vd och tillämpade deras upptäckter på olika områden, t.ex. individuell rådgivning, familje- och parrådgivning, medling och utbildningskonsultationer för företag och organisationer. Han var en av de första som tillämpade deras tillvägagångssätt på organisations- och ledarskapsfrågor, vilket resulterade i betydande förbättringar.

Med en önskan att föra denna förståelse till huvudfåran grundade Aaron One Thought och har utvecklat och tillhandahållit utbildning för utövare sedan 2014. Han är också en publicerad författare, internationell talare och en grundande styrelseledamot och nuvarande ordförande för 3PGC. Aaron har suttit med i flera statliga rådgivande grupper och bor med sin familj i London.

Sammanfattningsvis är Aaron Turner en akademiker som blivit praktiker och som har ägnat sitt liv åt att tillämpa en principbaserad förståelse av sinnet för att förbättra individer, par, organisationer och företag. Hans arbete har uppmärksammats över hela världen och han har åtagit sig att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till andra.


Läs mer på www.detreprinciperna.se