Jamie Smart - Presentation

Jamie Smart - Presentation

Jamie Smart - Presentation

Jamie Smart är en berömd internationell författare, talare, coach och konsult. Han hjälper individer och organisationer att upptäcka de oväntade vägarna till klarhet - den ultimata hävstången för att skapa mer tid, bättre beslut och meningsfulla resultat.

Jamie är en begåvad talare som utan ansträngning fängslar både stora publikgrupper och intima grupper. Han är entusiastisk över att hjälpa individer och företag att utöka sin förståelse för CLARITY® och uppnå de resultat som är viktigast för dem. Förutom att arbeta med en utvald grupp coachingklienter och leda målinriktade företagsprogram levererar Jamie workshops för professionell utveckling till företagsledare, utbildare, coacher och konsulter. Han har också figurerat på Sky TV och BBC samt i flera publikationer som The Daily Telegraph.

År 2003 lanserade Jamie företaget Salad och samlade snabbt en skara av över 80 000 läsare som ivrigt konsumerade hans artiklar och produkter för personlig utveckling. Salad blev snart världens främsta NLP-produktföretag och Jamie erkändes av sina kollegor som en av världens bästa utbildare. År 2008 ändrade han dock sitt fokus till ett nytt paradigm - principerna för CLARITY®. Jamie slutade att undervisa i NLP och 2012 sålde han Salad. Innan han startade sitt eget företag ledde han organisatoriska förändringsprogram på flera miljoner pund och kallades ofta in som problemlösare för att rädda problemfyllda projekt. Bland hans kunder finns tidningen Guardian, Sweet & Maxwell, Payzone och Dun & Bradstreet.

Jamie är bosatt i London och på sin fritid gillar han att utforska, promenera, dricka kaffe och resa.