Keith Blevens, Ph.D - Presentation

Keith Blevens, Ph.D - PresentationDr Keith Blevens, Ph.D., är en skicklig pionjär inom psykologi och De Tre Principerna paradigmet med en omfattande erfarenhet som sträcker sig över fyra decennier. Han utexaminerades cum laude från Indiana University 1971 och avslutade sitt doktorandprogram i psykologi vid Texas Tech University 1975, vilket godkändes av American Psychological Association. Dr Blevens fortsatte med sin praktik före doktorsexamen vid Veterans Administration Neuropsychiatric Hospital i Waco, Texas, och sin postdoktorala utbildning vid Advanced Human Studies Institute i Coral Gables, Florida. Han är certifierad och licensierad klinisk psykolog i staten Washington.


Dr Blevens har bidragit till det akademiska samfundet genom att undervisa i klasser och delta i forskningskommittéer för doktorsavhandlingar vid nio universitet. Han har också varit chef för psykologiska tjänster vid Baylor University. Under hela sin karriär har hans forskningsartiklar, artiklar och professionella presentationer fokuserat på tankens natur och tankestörningar.


I sitt kliniska arbete har Dr Blevens varit chefspsykolog vid en neuropsykiatrisk sjukhusenhet som specialiserat sig på veteraner från Vietnam-eran och som ledare för behandlingsteamet vid Rape Treatment Center vid Jackson Memorial Hospital i Miami, Florida. Han har främst varit engagerad i utbildning och utveckling av yrkesverksamma inom psykisk hälsa, hälso- och sjukvård och näringsliv. Han har undervisat vid Northwest Center for Medical Leadership och West Virginia University School of Medicine. Dr Blevens har också undervisat i kurser för sjuksköterskor vid skolor i Florida och Minnesota och har utbildat yrkesverksamma i olika delstater i USA samt i Storbritannien, Australien, Kanada och Israel


Läs mer på www.detreprinciperna.se