Ken Manning Ph.D. - Presentation

Ken Manning Ph.D. - Presentation

Ken Manning Ph.D. - Presentation

Ken har brunnit för att hitta enkla lösningar för att hjälpa människor att uppnå sitt bästa så länge han kan minnas. Han tog tre examina i psykologi från Brown University, Lesley College och University of Massachusetts at Amherst och arbetade som klinisk psykolog i två decennier.

Vid sidan av sin psykologkarriär har Ken också utvecklat en gedigen affärsbakgrund, med erfarenhet som nationell försäljningschef, marknadsdirektör och medlem av rådgivande organ i olika nystartade företag. Han var med och grundade ett blomstrande programvaruutvecklingsföretag tillsammans med sin svärson, som han fortfarande leder.

År 1999 började Ken att arbeta med att införa insiktsprinciper i företagsvärlden och samarbetade med Robin Charbit för att starta Insight Principles.

Ken har varit lyckligt gift i tre decennier, har två styvdöttrar, en son och fem barnbarn. Han spelar gärna piano, ägnar sig åt utomhusaktiviteter, sport och motion, reser, arbetar med trä och tillbringar kvalitetstid med sina nära och kära.