Michael Neill - Presentation

Michael Neill - Presentation

Michael Neill är en välkänd lärare, författare, talare och programledare med en unik förmåga att blanda det heliga och det profana. Hans transformativa arbete utmanar den kulturella myten att stress, press och allvar är nödvändigt för tillväxt och anpassning i affärer och i livet.


Som VD för Genius Catalyst Inc. sedan 1990 har Michael lett organisationens tillväxt från en konsultfirma till en multimedieorganisation som erbjuder liveutbildning, onlinekurser och självstudier till tiotusentals kunder världen över.


Michael har tillbringat över tre decennier med att coacha, ge råd och handleda grundare, vd:ar, kändisar, kungligheter och högpresterande personer inom olika områden. Han rankas konsekvent som en av de 30 främsta coachande tankeledarna i världen, tillsammans med legender som Jack Canfield och Tony Robbins. Han fortsätter att arbeta med en liten grupp privatkunder inom sina expertområden.


Michael är också en begåvad kommunikatör och har skrivit sex bästsäljande böcker, bland annat The inside out revolution, Creating the Impossible och Supercoach, som har översatts till över 25 språk. Han har hållit offentliga föredrag, retreater och seminarier i 60 länder och på sex kontinenter, bland annat i FN. Hans TEDx-föreläsningar har setts av över två miljoner människor, och hans blogg och podcast, Caffeine for the Soul, har underhållit och inspirerat publik världen över i över två decennier