Nicklas Karlsson - Presentation

Nicklas Karlsson - Presentation

Nicklas Karlsson - Presentation

Nicklas Karlsson är en erfaren ledartränare, utbildare, föreläsare, mental coach, entreprenör, musiker, artist och producent. Under mer än 20 år har han varit passionerad över att fördjupa sin förståelse inom de flesta områden som rör den mänskliga dimensionen i att leva ett framgångsrikt liv i olika sammanhang. Han har studerat ämnen som personligt och professionellt ledarskap, livsglädje, mänskligt växande, relationsutveckling och coaching.

Nicklas tränar hundratals ledare varje år och har uppträtt för tiotusentals människor i olika sammanhang. Han är en erfaren föreläsare och utbildare som bjuder på guldkorn inspirerade av sina upptäckter från de närmare 300 föreläsningar, utbildningar och seminarier samt de tusentals timmar bokstudier han genomfört under åren. Han kombinerar tidlös klokskap med modern insikts-baserad psykologi och paketerar det för det nya ledarskapet.

Som mental coach har Nicklas hjälpt många människor att få tillgång till mer av sig själva och sin egen potential. Han är också en entreprenör, musiker, artist och producent. Han har uppträtt för tiotusentals människor och har en bred erfarenhet av att arbeta med olika sammanhang och publik.

Nicklas Karlsson är en mångsidig person med en passion för att hjälpa andra att nå sin fulla potential. Han har ägnat mer än 20 år åt att utforska de olika områdena som påverkar människors liv och prestationer. Hans erfarenhet och kunskap har gjort honom till en efterfrågad ledartränare och föreläsare, och hans bidrag till det nya ledarskapet är värdefullt för många som söker att bli en bättre version av sig själva.


En insiktbaserad väg till psykologisk frihet

Nicklas menar att Det handlar om att stänga gapet mellan hur vi tror att vi fungerar, och hur vi egentligen fungerar som människa. Att klargöra skillnaden mellan det som verkar vara sant, och det som egentligen är sant när det gäller vår egen tankeförmåga och dess egenskaper.


Läs mer på www.detreprinciperna.se