​Nina Koivumäki - Presentation

​Nina Koivumäki - Presentation

Nina Koivumäki - Presentation


Nina Koivumäki har tre ledord som styr hennes liv: frihet, glädje och hopp. Hon har känt på utbrändhet, stress och värkproblem, vilket har lett till att hon idag fokuserar på hälsa och utveckling i alla aspekter av livet. Genom att hjälpa andra att minska stress och hitta sin livskraft och glädje, både i privatlivet och på arbetsplatsen, kan hon använda sin erfarenhet för att göra skillnad.


Nina har tränat självhjälp, stresshantering, balans och läkning i många år, och 2018 studerade hon till diplomerad 3P Coach under ledning av Tomas Lydahl och Dennis Westerberg (www.tomasochdennis.se). Kunskapen om de tre principerna gav henne en djup förståelse för hur människor är skapade och att alla har kvaliteter som är ämnade för deras bästa utveckling och potential.

Genom att acceptera sina egenskaper och uppleva dem med glädje och harmoni, istället för att kämpa emot och försöka förändra sig själv, har Nina upplevt en oerhörd befrielse och lättnad som hon gärna delar med sig av. Utöver detta älskar hon att resa, läsa och utbilda sig inom hälsa och medvetenhet.

Nina har arbetat med sitt företag OM BALANS sedan 2007, där hon erbjuder behandlingar, vägledning och rådgivning, samt agerar konsult inom hälsofackhandeln och på coachutbildningar. Idag arbetar hon huvudsakligen med coachning och stresshantering för att stötta människor och företag i tider av stor utveckling. Hon anser att vi alla är redo att frigöra oss från det gamla och leva i större medvetenhet, inifrån och ut.


Nina är 3P-Coach, Ayurvedisk hälsorådgivare, Soul Body Fusion Teacher, stresspedagog, hälso- och kommunikationsutvecklare, kundrelationsspecialist, korrläsare, uppläsare och författare.

Författare till "108 insikter till klarhet, medvetenhet och närvaro".
Medförfattare i antologierna "Livet kan vara skit eller provocerande enkelt", "Tänk om vi hade vetat det här tidigare" och "Famna feminint ledarskap".
Uppläsare av ljudböckerna "Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte" och "Så blev jag fri från surret i skallen", med flera.
Böckerna finns på Adlibris, Bokus, Storytel och Nextory.