Tomas Lydahl - Presentation

Tomas Lydahl - Presentation

Tomas Lydahl - Presentation

Tomas Lydahl, är född och uppvuxen i Ystad. 1986 lämnade han Sverige för att flytta till Los Angeles och började arbeta inom hotellbranschen. Under sina 18 år på Marriott Hotels fick han snabbt avancera från kypare till restaurangchef, event-chef, Director of food & beverage och till sist Director of Sales.

År 2006 startade han sitt eget företag, med inriktning på föreläsningar om kundvård, försäljning och personlig utveckling. Året därpå publicerade han sin första bok, ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!”. 2013 tilldelades Tomas titeln Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats för medelstora företag av världsorganisationen ”Great Place To Work”. Samma år var han också tillfällig vd för Key Solutions AB.

2015 publicerade Tomas sin andra bok, ”TÄNK OM – du stressar i onödan”, som handlar om att agera utifrån den bästa versionen av sig själv i alla lägen. Under de senaste åren har han fokuserat mer på att förmedla sina djupt förankrade kunskaper och nytänkande tankegångar om hur varje individ kan bli den bästa versionen av sig själv och eliminera stress, press och oro. Detta är särskilt relevant för ledarskap, försäljning och kundvård.

Tomas är en uppskattad föreläsare, coach och facilitator av workshops som kan inspirera till nya insikter som leder till förbättringar, inte bara för stunden utan för hela livet.

Under de senaste 20 åren har Tomas studerat personlig utveckling och provat på alla tillgängliga metoder och tekniker utan att hitta rätt. Traditionella metoder var inte särskilt tillförlitliga och verkade bara fungera ibland. Men hans nyfikenhet och envishet ledde mig så småningom till en affärscoach i London som gav honom alla svar han sökte. Efter många livsförändrande insikter bestämde han sig för att lära sig så mycket han kunde om den nya inriktningen och han har sedan dess gått flera utbildningar i USA, Kanada, Storbritannien och Spanien, hos de kunnigaste mentorerna inom området psykologiskt och mentalt välmående.


Läs mer på www.detreprinciperna.se