Dr. Amy Johnson - Presentation

Dr. Amy Johnson - Presentation

Träffa Amy Johnson, Doktor i psykologi - en anmärkningsvärd psykolog, coach, författare och talare som avslöjar en banbrytande ny metod för att befria individer från oönskade vanor, ångest och självtvivel. Istället för att förlita sig på ren viljestyrka guidar Amy's insiktsfulla metod människor mot varaktig frihet.


Amy's litterära bidrag är inget annat än extraordinära. Hennes berömda verk inkluderar "Att vara mänsklig", "Den lilla boken om stora förändringar: Det viljelösa tillvägagångssättet för att bryta vilken vana som helst" och "Bara en tanke: Ett viljelöst tillvägagångssätt för att avsluta självtvivel och finna frid med ditt sinne." Dessa insiktsfulla läsningar sammanfattar Amy's unika tillvägagångssätt och har djupt påverkat otaliga liv.


År 2017 påbörjade Amy ett nytt projekt med etablerandet av The Little School of Big Change - en banbrytande onlineinrättning som har givit tusentals möjlighet att befria sig från ångest och oönskade vanor samtidigt som de omfamnar ett mer fridfullt liv. Genom sitt exceptionella lärande förmedlar Amy den transformerande kraften i sina insikter och rustar individer med verktygen som behövs för att leda ett fridfullt liv.


Amy's passion för att dela med sig av sina revolutionerande idéer sträcker sig till hennes anmärkningsvärda podcast, passande nog kallad "Changeable". Med en mängd inspirerande avsnitt sprider hon skickligt sitt viljelösa tillvägagångssätt och captiverar lyssnare från olika bakgrunder. Dessutom är hennes outtröttliga engagemang för sitt hantverk tydligt i hennes omfattande Change Coach Training Program, där hon personligen har utbildat över 70 coacher.


Amy's expertis har fått ett brett erkännande, då hon har presenterats som en betrodd auktoritet på framstående plattformar som The Steve Harvey Show och Oprah.com. Dessutom har hennes djupgående insikter firats i betydande publikationer som The Wall Street Journal och Self magazine, vilket befäster hennes position som en eftertraktad framstående person inom sitt område.


Läs gärna den omfattande artikeln Vad är de tre principerna?


Mer information på www.detreprinciperna.se