Mara Gleason Olsen - Presentation

Mara Gleason Olsen - Presentation

Mara Gleason Olsen, en framstående medgrundare och chef för One Solution, har skapat en imponerande bana inom ledarskap och mänsklig samhörighet. Genom sin karriär har hon arbetat med individer från olika samhällsskikt och bakgrunder, inklusive MIT-utbildade fysiker, FN-direktörer, marinsoldater, NHL-spelare, Microsoft-chefer, fångar, Chicagopolisen samt tonåringar från Southside Chicago och Gaza.


Läs också artikeln: Vad är de tre principerna?


Innan hon medverkade i grundandet av One Solution, var Mara även en drivande kraft bakom grundandet och ledningen av One Thought, ett företag baserat i både New York City och London. One Thought specialiserade sig på att utbilda hundratals ledare från olika organisationer runt om i världen. Maras förmåga att inspirera och utbilda ledare har gjort henne till en uppskattad kraft inom branschen.


Mara Gleason Olsen har också blivit känd som författare till bästsäljaren "One Thought Changes Everything." I denna bok delar hon sina insikter om hur en enda tanke kan förändra allt och hur vårt sätt att tänka och resonera kan påverka våra liv och vår omgivning på djupgående sätt.Hennes akademiska bakgrund är imponerande med en masterexamen från Columbia University, vilket har bidragit till hennes förmåga att analysera och förstå komplexa ämnen på djupet. För närvarande är Mara bosatt i Chicago tillsammans med sin man och medgrundare, Eirik. Deras engagemang för att skapa positiv förändring och främja mänsklig samhörighet fortsätter att vara en drivkraft i deras arbete.


Mara Gleason Olsens arbete och insatser som medgrundare och chef för One Solution har inte bara påverkat individer och organisationer runt om i världen, utan har också bidragit till en ökad medvetenhet om vikten av ledarskap, personlig utveckling och mänsklig kontakt i dagens samhälle.


Läs mer på www.detreprinciperna.se